Rămâi conectat

Economie

Guvernul a tăiat jumătate din bugetul subvențiilor rezervate femeilor care vor să își deschidă o mică afacere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bugetul subvențiilor rezervate femeilor care vor să își deschidă o mică afacere, a fost îmjumătățit de Guvern care a limitat, astfel, numărul beneficiarelor la cel mult 10 persoane.

femeie cu baniPentru lunile rămase din acest an, bugetul schemei de ajutor de stat destinată femeilor care vor să înființeze o întreprindere mică sau mijlocie a fost fixat la doar 500.000 de lei, jumătate din bugetul de 1 milion de lei aprobat în 2015, tot în luna iulie.

Pe acest fond, autoritățile estimează că banii vor fi direcționați către cel puțin 10 femei beneficiare, din nou la jumătate raportat la numărul minim de 20 de beneficiare anticipat pentru anul trecut.

Valoarea alocației financiare nerambursabile este în continuare de maximum 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) și nu poate depăși suma de 50.000 lei/beneficiar.

Sursa: realitatea.net; profit.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea