Rămâi conectat

Curier Județean

Grupul „Skepsis” împlineşte 12 ani! Două seri de teatru cu spectacole deosebite la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SkepsisTrupa de teatru „Skepsis” vă invită la celebrarea împlinirii a 12 de la înfiinţare printr-un eveniment care vă provoacă la două seri de teatru cu spectacole.

In calitate de invitat, trupa de teatru Gaudeamus din Cluj Napoca va oferi publicului marţi, 27 mai, de la ora 19.00,  spectacolul Doamne, ce balamuc!,  de N. Simon, regia Sorin Misrianţu, actor şi regizor la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca. Proiectele sale se bucură de o notorietate deosebită în rândul publicului clujean şi nu numai, „Cerere în căsătorie”, de A.P. Cehov,  „Trainspotting”, de Harry Gibson sau „Artă”, de Yasmina Reza fiind doar câteva dintre spectacolele care atrag un public numeros la fiecare reprezentaţie de peste 10 ani. Echipa pe care o propune spectacolul prezentat la Alba Iulia este una sudată, Anca Lăcusteanu şi Adrian Balint.

GaudeamusJoi, 29.05.2014 – de la ora 19.00, Grupul Skepsis vă invită la premiera spectacolului Jacques şi Stăpânul Său, de M. Kundera, regia Viorel Cioflică, pregătit special pentru a marca pragul de 12 ani de existenţă a trupei. Un spectacol incitant, nerecomandat copiilor sub 12 ani (nu întâmplător), care prin notele de uşoară ireverenţă, limbajul aluziv, săgeţile ironice şi registrul său comic, provoacă la reflecţie asupra unor teme filosofice profunde care stau la baza tumultului sufletesc al fiinţei umane.

Ambele spectacole din cadrul evenimentului vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, partener de tradiţie al grupului Skepsis. Biletele de intrare la fiecare spectacol sunt de 10 lei (5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se găsesc la secretariatul casei de Cultură a Studenţilor începând de vineri, 23 mai.

Evenimentul este încadrat în mai amplul proiect Stagiunea cu Skepsis prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea