Rămâi conectat

Ştirea zilei

Grupare de 13 traficanți de cannabis și etnobotanice din Alba și Cluj, trimisă în judecată de procurorii DIICOT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procurorii DIICOT Alba Iulia au trimis în judecată 13 persoane din județele Alba și Cluj pentru comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri.

suspecti trafic etnobotanice BCCO (2)Potrivit rechizitoriului, inculpații au vândut substanțe psiho-active, cannabis și etnobotanice, la peste  200 de consumatori, majoritatea fiind din județul Alba.

S-a dispus trimiterea în judecată Opriţa Călin, Pătran Bogdan Vasile, Şuteu Samir Vasile, Coman Mihai Paul şi David Rareş din Alba, respectiv Mocean Ioana Aurora, Urcan Gheorghe Alin, Popa Raul Traian, Popa Bogdan Marian, Pop Flaviu Lucian, Cheţan Sergiu Andrei, Moldovan Zoltan şi Mocean Ioan Adrian din judeţul Cluj.

CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO: Traficanții de etnobotanice din Alba și Cluj rămân în arest. Vezi ce au găsit polițiștii la percheziții!

În data de 2 noiembrie 2014, în urma mai multor percheziții domiciliare, 11 tineri din Alba și Cluj au fost reținuți, de polițiștii BCCO și procurorii DIIICOT Alba pentru trafic de droguri, nouă dintre aceștia aflându-se şi în prezent în stare de arest preventiv.

Potrivit anchetatorilor la perchezițiile locuințelor celor 11 inculpați au fost descoperite cantităţi importante de etnobotanice (XLR 11, AKB – 48,4MEC –  substanţe psihoactive noi) pe care le-ar fi comercializat pe raza localităţilor Baia de Arieş, Turda, Câmpeni şi Cluj Napoca. Au fost ridicate de la cei în cauză aproximativ 3 kg. de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive folosite pentru cântărirea acestora.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ Grupare de traficanți de etnobotanice din Alba și Cluj destructurată de DIICOT și BCCO Alba Iulia – peste 50 de persoane audiate de procurori

.Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală,  precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea