Rămâi conectat

Actualitate

Grozav poate juca din sezonul viitor în Serie A

Dragoş Suciu

Publicat

în

Două echipe din Italia sunt interesate de transferul lui Gicu Grozav, un jucător de naţională care a ajuns rezervă în echipa lui Cosmin Contra. Albaiulianul prinde foarte greu postul de titular la Petrolul, în condiţiile în care Hamza şi Bokila sunt în mare formă şi înscriu la foc automat.

Venit la Petrolul de la U Cluj, Grozav poate schimba repede „aerul”. Italienii de la tuttomercatoweb anunţă că două echipe din Italia au început licitaţia pentru român. Pe lângă mai vechiul interes al celor de la Pescara, pe lista cu cei care îl vor pe Grozav s-a înscris şi Livorno.

Livorno este implicată în lupta pentru promovarea în Serie A. Toscanii sunt pe locul 3 în Serie B, cu o etapă înaintea finalului de sezon, dar la un singur punct de locul doi, care asigură promovarea directă.

Livorno va juca în ultima etapă cu cei de la Sassuolo, liderul Seriei B, la două puncte peste Livorno. În cazul în care nu va reuşi calificarea directă, Livorno are şansa promovării în urma barajului. De cealaltă parte, Pescara este retrogradată din Serie A şi va juca în al doilea eşalon în sezonul viitor.

1.800.000 de euro este cota lui Grozav pe transfermarkt.de

Sursa: Prosport.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea