Rămâi conectat

Politică Administrație

Gorghiu: E o minune să fii însărcinată, însă e cea mai dificilă misiune să te pui de acord cu soțul pe numele copilului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus, sâmbătă, la Alba Iulia, în cadrul unei conferințe de presă, că este ”cea mai dificilă misiune să te pui de acord cu soțul pe numele copilului”, precizând că îi plac ”câteva nume care nu sunt așa de noutăți pe scena familiilor din România”

Alina Gorghiu, care a anunțat în februarie că va naște un băiețel în luna mai, a spus, fiind întrebată ce nume îi va pune, că nu știe în momentul acesta.

Alina Gorghiu01

”Sunt mai multe variante. Nu am reușit să ajung la un consens. Constat că e cea mai dificilă misiune să te pui de acord cu soțul pe numele copilului. Mie în continuare îmi plac câteva nume care nu sunt așa de noutăți pe scena familiilor din România. Aș alege, repet, un nume mai autentic românesc, dar am senzația că până în ultima zi nu o să știu care e numele. În rest, să știți, mă îngraș ca orice femeie însărcinată, mănânc ca orice femeie însărcinată. Alerg prin țară și mă bucur că sunt cu colegii mei de câte ori am ocazia”, a afirmat Gorghiu.

Copreședintele PNL a adăugat că ”e o minune să fii însărcinat”, precizând că, acum, privește altfel politica, cu mai multă ”aplecare pe subiecte care țin de familiile active”.

”Trebuie să le transmit și doamnelor din Alba că sarcina nu e un handicap, e o minune să fii însărcinată și să te miști printre oameni și să te bucuri cu ei de toate lucrurile frumoase care se întâmplă. Și politica o privesc altfel, cu mai multă îngăduință, cu aplecare pe subiecte care țin de familiile active, subiecte care țin de demografie, subiecte care țin de copii, de sănătatea publică. Sunt teme pe care am pus accentul abia după ce am ajuns să fiu în această situație și vă spun că îmi pare rău că parlamentarii nu dau mai multă atenție temelor sociale și temelor care ar trebui să ne preocupe. Vorbesc de faptul că în România populația a ajuns să fie la același nivel ca acum 50 de ani și din păcate să știți că populația peste 65 de ani e mai numeroasă ca cea între 0 și 14 ani”, a declarat Alina Gorghiu.

Copreședinții PNL, Vasile Blaga și Alina Gorghiu, se află, sâmbătă, la Alba Iulia, pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaților PNL din județul Alba.

La conferința de presă au mai participat președintele PNL Alba, Mircea Hava, prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu și secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea