Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav, un nou gol pentru Terek Groznîi | Atacantul albaiulian, la a doua reușită în acest sezon în Rusia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Grozav Terek Grozny 1Atacantul albaiulian Gheorghe Grozav are un start excelent de sezon în Rusia, vârful în vârstă de 25 de ani marcând a doua oară în acest campionat pentru Terek Groznîi, în victoria externă cu ”lanterna roșie”.

Echipa din Cecenia s-a impus cu scorul de 3-1 (0-0) pe terenul ultimei clasate, Ufa, iar Gicu Grozav a înscris în minutul 89, ultimul gol al întâlnirii.

Fotbalistul originar din Cetatea Marii Uniri se simte excelent în acest sezon la Terek, după neîmplinirile din anii trecuți. Preluarea tricoului cu numărul 10 a fost de bun augur, Gicu fiind integralist în primele 4 etape din Rusia, bifând 360 de minute în care a marcat în două rânduri, întâia oară în etapa inaugurală, cu Samara, când a transformat un penalty, printr-o scăriță de efect. Terek este pe locul 5, cu 7 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea