Rămâi conectat

Sport

George Fleşer (CSŞ Alba Iulia) şi Adelina Petruţa (CSŞ Blaj), pe podium la etapa întâi a Campionatului Naţional de Juniori 2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleţii George Fleşer (CSŞ Alba Iulia) şi Adelina Petruţa (CSŞ Blaj) au reuşit să urce pe podium, la etapa întâi a Campionatului Naţional de Juniori 2 ce s-a disputat zilele trecute la Bucureşti. Au participat 354 de atleţi (210 la masculin şi 144 la feminin), ce au reprezentat 75 de cluburi.

Cel mai bun rezultat al competitorilor din Alba l-a realizat Adelina Petruţa (CSŞ Blaj), antrenor Cristina Man, clasată pe prima poziţie în proba de 3000 de metri, cu rezultatul 11:04.56. “Este prima competiţie din anul acesta, încercăm să închegăm o noua echipă, iar rezultatele sunt bune pentru începutul de sezon. Urmează alte concursuri, unde sper ca sportivii mei să-şi îmbunătăţească performanţele, atât ca timp, cât şi ca locuri ocupate”, a menţionat Cristina Man. Pregătit de Mihaela Vlas, George Fleşer (LPS Alba Iulia, CS Unirea Alba Iulia) a terminat pe locul al treilea în probele de 800 de metri (timpul înregistrat 2:02.39) – record personal şi 1500 de metri (rezultatul 4:17.92). “Sunt foarte mulţumită, George s-a prezentat foarte bine, ţinând cont că a concurat după o lună în care pregătirea a fost afectată de probleme de sănătate, din pricina unei pneumonii”, a spus Mihaela Vlas.

Alte rezultate înregistrate de sportivii din “Mica Romă”: *Adelina Petruţa (CSŞ Blaj)  – locul cinci în proba de 1500 de metri (rezultat 5:04.88); *Bogdan Man (CSŞ Blaj) – locul 13 în proba de 400 metri, cu 55.22 – record personal; *Adriana Cordea – locul 13 în proba de 800 de metri, timp 2:33 – record personal; *Valentin Hrişcă (CSŞ Blaj) – locul 40 în proba de 60 de metri, cu rezultatul 8.00; *Antonio Costea (CSŞ Blaj) – locul 41 în proba de 800 de metri (rezultat 2:21.13).

La competiţia atletică, CSŞ Aiud a fost reprezentat de trei sportivi, juniori 3, pregătiţi de Ioana Bozdog, competiţia fiind o bună repetiţie în vederea etapei finale a campionatelor naţionale de juniori 3. Eduard Birzog (legitimat la CS Orăşenesc Cugir) s-a clasat pe locul 35, în proba de 800 de metri cu rezultatul 2:17.92, record personal, fiind creditat cu şanse reale la medalii la naţionalele din luna martie la categoria sa de vârstă.

Următoarele competiţii sunt Campionatele Naţionale de Juniori I, finala în 25-26 februarie, la Bucureşti; Campionatele Naţionale de Juniori III, etapa întâi, 4-5 martie, la Bucureşti; Campionatele Naţionale de Juniori II, finala, 11-12 martie, la Bacău; Campionatele Naţionale de Juniori III, finala, în 18-19 martie, la Bucureşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea