Rămâi conectat

Sport

Gazonul de pe „Cetate” intră în reparaţii, „case noi” pentru AFC Unirea Alba Iulia şi Performanţa Ighiu| Derby-ul judeţean Unirea – Industria Galda de Jos, la Zlatna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DSC_0145După jocul de sâmbătă, dintre Performanţa Ighiu şi Ripensia Timişoara, contând pentru etapa a doua a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, gazonul arenei „Cetate” din Alba Iulia va intra în reparaţii, dorindu-se refacerea suprafeţei de joc.

Astfel, din acest motiv, derby-ul judeţean, primul al turului, dintre AFC Unirea 1924 Alba Iulia şi Industria Galda de Jos se va disputa pe malul Ampoiului, la Zlatna, în etapa a 3-a, existând premiza ca întâlnirea să fie susţinută chiar la lumina nocturnei, făcându-se demersuri în acest sens.

Licitaţia a fost câştigată de o firmă din Bistra, iar acest demers va afecta pentru o bună perioadă de timp programul celor două divizionare terţe ce susţin aici meciurile considerate pe teren propriu. Astfel AFC Unirea Alba Iulia va juca la Zlatna (primul meci fiind derby-ul judeţean cu Industria Galda de Jos, din etapa a 3-a, vineri, 16 septembrie), iar Performanţa Ighiu are de ales între Galda de Jos, Sîntimbru şi Zlatna, locaţia urmând să fie stabilită zilele viitoare.

Foto: Lucian DANCIU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea