Rămâi conectat

Politică Administrație

Gabriel Pleşa: Călin Potor conduce în sondaje cu peste şapte procente în faţa actualului primar

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu doar câteva zile înainte de campania electorală, sondajele de opinie confirmă trendul ascendent pe care se află candidatul USL la Primăria Alba Iulia, Călin Potor. Potrivit ultimului sondaj, Călin Potor conduce în preferinţele electoratului din Alba Iulia cu un avans de peste şapte procente în faţa actualului primar al municipiului. La acestea se adaugă şi cele 3-4 procente pe care PDL le-a pierdut prin trecerea în opoziţie după învestirea Guvernului Ponta, procente care vor fi evidenţiate în cercetările sociologice la următorul sondaj de opinie.
Este tot mai evidentă disperarea actualului primar, frica de a pierde scaunul călduţ din primărie pe care îl ocupă de aproape 20 de ani. De fapt, acesta a fost şi motivul pentru care a negociat cu Liviu Dragnea trecerea la PSD: păstrarea funcţiei de primar. Socoteala de acasă nu se potriveşte însă cu cea din târg, iar după ce a fost refuzat de PSD, în 10 iunie, Mircea Hava va trebui să se recunoască înfrânt.
În presa locală au fost publicate rezultatele mai multor sondaje de opinie realizate la nivel naţional în care sunt evidenţiate principalele calităţi ale unui viitor primar. Pe primul loc se regăseşte cinstea, urmată de apropierea de oameni şi experienţa în conducere. Călin Potor întruneşte din plin aceste aşteptări ale cetăţenilor. Cinstea doctorului Potor este mai presus de orice îndoială. Nu a fost implicat în niciun scandal sau dosar penal, numele lui nu s-a regăsit niciodată în marile „afaceri”, iar el şi familia lui nu au fost acuzaţi că ar fi beneficiat vreodată de bani publici.
Apropierea de cetăţeni este o preocupare constantă a lui Călin Potor. În toate funcţiile pe care le-a deţinut, atât politice cât şi administrative, Potor a dovedit că îi pasă de cei din jurul lui. Iar luările de poziţie din ultima perioadă şi declaraţiile pe care le-a făcut au venit tocmai în această direcţie, a interesului pentru ca albaiulienii să aibă parte de un trai mai bun.
Rezultatele dovedesc faptul că USL vine în faţa alegătorilor din Alba Iulia cu o variantă credibilă, cu un om cinstit, integru şi apreciat de întreaga comunitate. Alături de o echipă de profesionişti, de oameni harnici şi cinstiţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea