Rămâi conectat

Actualitate

Funcționarii din primării au făcut grevă degeaba – Ministrul Muncii a anunțat că salariile NU vor crește anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Pâslaru, ministrul Muncii, a declarat că salariile funcționarilor publici nu vor putea crește până anul viitor. Reacția lui Pâslaru vine după ce peste 30.000 de angajați din primării și Consilii Județene au declanșat greva și amenință că vor intra în grevă generală de săptămâna viitoare.

greva_administratieMinistrul Pâslaru a explicat că vechiul proiect și propunerile sindicaliștilor nu sunt sustenabile, iar statul nu are bani pentru a satisface toate revendicările salariaților din administrație.

”Este vorba de o lege care ar putea să înceapă să fie aplicată începând cu anul viitor și ca orizont de timp ar trebui să meargă până în 2020-2025”, a declarat ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, marți.

Întrebat de ce durează așa de mult timp, ministrul a explicat că ”actul normativ care există avea un impact bugetar care nu e sustenabil”.

SURSA: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea