Rămâi conectat

Actualitate

Fumatul, un viciu greu de refuzat: Cât au cheltuit românii în primele trei luni ale anului

Dragoş Suciu

Publicat

în

În ciuda campaniilor de informare asupra faptului că tutunul dăunează grav sănătăţii, acest viciu pare greu de refuzat. Potrivit unui studiu privind veniturile şi consumul populaţiei realizat de Institutul Naţional de Statistică, o gospodărie a cheltuit lunar, în medie, 85,79 lei pe ţigări, tutun, articole şi accesorii pentru fumat, chiar românii se plâng de venituri mici. Acest studiu a fost realizat în primul trimestru din acest an.

Studiul citat de agerpres.ro, arată că în mediul urban, o gospodărie a cheltuit 99,58 lei pe lună în primul trimestrul din 2013, iar în cel rural 67,83 lei.

În 2011, un studiu global privind tutunul la adulţi arăta că 26,7 la sută dintre români erau fumători, însemnând 4,85 milioane de persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea