Rămâi conectat

Sport

FRB a anunţat oficial: Miroslav Popov este noul antrenor al naţionalei feminine de baschet a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet, Biroul Federal al FRB a validat numirea tehnicianului sarb Miroslav Popov (58 ani) la cârma naţionalei de senioare a României, decizia fiind anunţată ieri de ziarul Unirea în exclusivitate.CSU Alba Iulia - CSBT Alexandria cupa 29

Antrenorul echipei CSU Alba Iulia are un CV impresionant, de numele lui legandu-se formarea echipei de succes Hemofarm Vrsac, care a dominat ani buni baschetul feminin din Serbia.

Citeşte şi: Mutarea anului: Miroslav Popov și George Lăncrănjan (CSU Alba Iulia) vor antrena echipa României de baschet feminin!
De asemenea, Miroslav Popov a fost, intre 1999 si 2005, antrenorul principal al nationalei feminine a Serbiei (indiferent de numele sub care reprezentativa a participat in acei ani in competitiile FIBA – Iugoslavia sau Serbia-Muntenegru), cu care a reusit o clasare pe locul 5 la Eurobasket Women 2001, un loc 8 la Eurobasket Women 2003, dar si o clasare pe locul 10 la Campionatul Mondial de baschet feminin din 2002.In zilele imediat urmatoare, Miroslav Popov urmeaza sa-si definitiveze staff-ul, dar si lotul de jucatoare cu care va „ataca” primele meciuri din campania de calificare a tricolorelor la Eurobasket Women 2017, cu Bosnia-Hertegovina si Israel, programate luna viitoare.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea