Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Un bărbat din Cugir a murit într-unul dintre cele mai grave accidente din istoria Sloveniei. El se întorcea din Italia unde lucra împreună cu fiul său

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românul mort în accidentul în lanț produs sâmbătă pe o autostradă din Slovenia avea domiciliul pe strada Râul Mic din Cugir. Gheorghe Barjuca (65 de ani) lucra de aproape 15 ani împreună cu fiul său Răzvan în Italia.

accident SloveniaEste vorba despre o tamponare în lanț între zeci de automobile și camioane, în condiții de ceață densă, care s-a soldat cu patru morți și 30 de răniți. Potrivit familiei, autoturismul în care se aflau cei doi se afla oprit pe autostradă, reușind să evite tamponarea cu mașinile aflate în față. Tragedia s-a produs în momentul când din spate, un alt autovehicul a izbit violent mașina la volanul căruia se afla Barjuca. În urma impactului acesta a decedat pe loc, iar fiul său s-a ales cu răni semnificative.

Gheorghe Barjuca a lucrat aproape 25 de ani ca strungar la una din secțiile de armament din cadrul S.C. Uzina Mecanică Cugir, iar în timpul liber era pasionat de fotografie și filmări, fiind prezent la numeroase evenimente matrimoniale. În 2002 s-a trecut pe lista de concedieri colective și a plecat împreună cu fiul său, la muncă în Italia.

Potrivit surselor, cei doi se întorceau acasă pentru a finaliza lucrările la o casă pe care o construiau în Alba Iulia unde doreau să se stabilească începând de anul viitor. Acum, familia îl așteaptă să fie adus în țară pentru a fi înmormântat. Pentru prieteni și foști colegi de serviciu, bărbatul era cunoscut ca un meseriaș de excepție și un om de aleasă bunătate sufletească, care le va rămâne veșnic în amintire Dumnezeu să-l odihnească în pace! (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea