Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/VIDEO: Cupa ACAS, ediția a IX-a, competiție cu 70 de învingători!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baza sportivă din cartierul Ampoi 2 a găzduit astăzi cea de-a IX-a ediție a Cupei ACAS, tradiționalul concurs sportiv pentru copii și tineri cu dizabilități din municipiul Alba Iulia.

În competiția din acest an au intrat 70 de concurenți, cu vârste între 3 și 25 de ani, care au încercat să demonstreze că important este să participi, nu să câștigi, dar și mai important este să petreci câteva ore de bună-dispoziție și să-ți faci prieteni noi.  Concursul în sine a fost o adevărată demonstrație de optimism și veselie și o experiență prin care ar trebui să treacă toți cei ce cred că au probleme de nerezolvat.

Cei 70 de campioni sunt (în ordinea înscrierii): Sava Simona Mariana, Găldean Ioan Alexandru, Bacrău Rusalin Alin, Pop Ionuț Cristian, Stoica Naomi Amalia, Goangă Ligia, Corșău Daniel, Cosmescu Călin, Pădurean Darius, Achim Andrei Nicolae, Vasiu Codruț, Georgiu Alexandru, Iosa Robert, Ardelean Antonio, Olhon Cem Batîkan, Jicmon Liviu, Clenciu Alexandru, Ibănescu Petru, Contor Nicoleta, Contor Ionela, Buzdugănaru Sebastian, Andrei Nicu Cristian, Pavel Șerban Daniel, Molnar Valentin, Nivac George Alex, Szabo Adrian, Ivanov David, Steau Daniel, Grivițan Denis Adrian, Corșeu Rebeca, Cristea Florina Sara, Ganea Constantin, Cociobea Ioana, Luca Tudor Cristian, Vulcu Alexandra, Tică Călin Ilie, Pop Dana Luminița, Turc Andrei, Sîrbu Petruța, Balog Darius, Bujor Alexandru, Berghean Florin, Negoiță Carolina, Mincan Melisa, Petaca Ioan, Stoia Dragoș, Corșău Cristian, Șerbu Victoria, Negru Daniel, Marcu Cristina, Pantea Cătălin, Moruz Ilinca, Costea Bianca, Muntean Viorica, Stoia Iulia, Muscă Lămâița, Suciu Cristina, Todea Ionuț, Contor Ionelu, Chira Abiatar, Uțiu Daria, Godiciu Otinel, Țărucă Marian, Bănățan Abel, Tică Mario, Turc David, Avram Nicolae, Șteau Mihai, David Eugenia Ana și Andone David.

Probele au fost cele obișnuite la un concurs sportiv, dar și probe speciale: alergare de viteză și de rezistență, săritura în lungime, aruncarea mingii medicinale, alergare în scaun cu rotile și toți participanții au ieșit învingători, primind diplome și premii egale ca valoare.

Ca în fiecare an, evenimentul a fost organizat de Serviciul Public de Asistență Socială Alba Iulia, în colaborare cu Asociația pentru Consiliere și Asistență Specializată (ACAS), care a oferit medaliile și a participat la organizarea probelor sportive cu persoane specializate (profesori de educație fizică și sport), și Asociația Filantropia Ortodoxă, care a oferit concurenților dulciuri și rechizite.

Premiile în bani, cate 50 de lei pentru fiecare participant la concurs, precum și cheltuielile legate de organizare, au fost asigurate de Consiliul Local Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea