Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/UPDATE| Accident rutier în Lancrăm: O șoferiță a lovit în plin un stâlp de curent

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DN 1 a fost blocat pe ambele sensuri, miercuri seara, aproape o oră, în localitatea Lancrăm, unde un stâlp electric a căzut pe carosabil în urma unei coliziuni provocată de un autovehicul.

accident lancram07Traficul a fost deviat prin localitatea Vințu de Jos.

UPDATE 1: În accidentul rutier a fost implicat un autoturism marca Opel, înmatriculat în Alba, condus de o șoferiță – B.F., în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Din primele cercetări a rezultat că aceasta a scăpar mașina de sub control, a ieșit de pe carosabil și a lovit stâlpul de beton care, în urma impactului, s-a rupt și s-a înclinat peste șosea. La fața echipele de intervenție de la Electrica încearcă să stabilizeze stâlpul astfel încât, până la sosirea unui utilaj special, acesta să nu se prăbușească.

Potrivit polițiștilor, în urma accidentului tânăra nu a fost rănită, însă mașina a fost avariată serios. De asemenea, au fost afectate câteva case din apropiere, care au rămas fără curent electric.

UPDATE 2: În jurul orei 22.50 traficul a fost reluat, dirijat, pe o bandă, dar reprezentantul IPJ Alba a precizat că este posibil să fie și perioade în care circulația va fi oprită complet, pentru remedierea defecțiunilor și îndepărtarea stâlpului, astfel că recomandă șoferilor ruta ocolitoare, prin Vințu de Jos.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=541]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea