Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/Alba Fest 2017: Statui vivante – apariții inedite în Piața Cetății din Alba Iulia, în a doua zi de festival

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulienii și turiștii prezenți, sâmbătă după-masa, în Piața Cetății, s-au putut bucura de întâlnirea inedită cu statuile vivante aduse la Alba Iulia de Compania de Teatru BECOME din Sibiu. Evenimentul a fost deosebit de apreciat de amatorii de fotografii care vor putea să-și adauge de acum, în albume, încă o amintire plăcută.

”Este o încercare de a face posibilă comunicarea, dincolo de limbaj sau timp; o incursiune teatrală în lumea basmului românesc. Personajele şi eroii din poveştile noastre sunt exemplare pentru zona istorică în care ne aflăm. Pentru realizarea caracterului interactiv al proiectului am propus un eveniment atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari în care divertismentul va conţine educaţionalul”, explică artiștii sibieni.

Spectacolul actorilor Companiei de Teatru BECOME poartă numele de ”Statui hazlii” și a fost prezentat în mai multe orașe din țară, cu ocazia unor festivaluri de teatru.

[nggallery id=4102]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea