Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ziua Siguranţei rutiere. Poliţiştii au fost prezenţi în şcoli şi în trafic alături de preşcolari, elevi şi patrulele şcolare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultima zi din campania „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, a fost dedicată siguranţei rutiere. Poliţiştii au fost prezenţi în şcoli şi în trafic, iar patrulele şcolare au acţionat la trecerile de pietoni din apropierea unităţilor de învăţământ.  

Azi, 7 aprilie 2017, activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în cadrul Campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” au vizat siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Acestea s-au adresat, în principal, celor mai mici dintre participanţii la traficul rutier.

Astfel, sub îndrumarea poliţiştilor de la rutieră şi a profesorilor coordonatori, elevii patrulelor şcolare, constituite la nivelul unităţilor de învățământ din judeţul Alba, i-au ajutat pe colegii lor să ajungă la şcoală în siguranţă şi să transpună în practică, în condiţii reale de trafic, cunoştinţele privind circulaţia pe drumurile publice, însuşite în timpul activităţilor educative cu tematică rutieră.

 Tot azi, în unităţi de învăţământ din judeţ, poliţiştii rutieri, împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au organizat lecţii de educaţie rutieră la care au participat aproape 1.000 de preşcolari şi elevi.

Copiii au avut ocazia să vadă autospecialele de poliţie şi au primit sfaturi legate de comportamentul preventiv ce trebuie adoptat atunci când participă la traficul rutier.

În perioada 3-7 aprilie a.c., în cadrul Campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, poliţiştii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au desfăşurat peste 250 de activităţi informativ – preventive în beneficiul a peste 7.600 de persoane (elevi, cadre didactice, vârstnici, membri ai asociaţiilor de proprietari).

[nggallery id=3751]

 

 

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea