Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Ziua Națională a României, sărbătorită la IPJ Alba. 21 de polițiști, avansați în grad în cadrul ședinței festive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ipj albaZiua Naţională a României şi aniversarea celor 97 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri au fost sărbătorite la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. Cu această ocazie, 21 de polițiști au fost avansați în gradul profesional următor.

Pentru aniversarea celor 97 de ani de la Marea Unire înfăptuită la Alba Iulia şi sărbătorirea Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc vineri, 27 noiembrie 2015, o şedinţă festivă ce a fost condusă de domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful inspectoratului.

Momentul Marii Uniri a fost evocat în expunerea comisarului şef de poliţie, conferenţiar doctor Ciută Marius, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care a subliniat însemnătatea realizării acesteia la Alba Iulia şi a prezentat aspecte inedite legate de contextul istoric al perioadei şi împrejurările în care a fost realizată încoronarea Regelui Mihai şi a Reginei Maria, ca suverani ai României Mari.

A urmat festivitatea avansării în gradul profesional următor a unui număr de 21 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Astfel, s-a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne şi Dispoziţiei Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba prin care 18 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba (8 ofiţeri şi 10 de agenţi de poliţie din structurile operative), au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Un alt ofiţer şi doi agenţi de poliţie au fost înaintaţi, la termen, în gradul profesional următor.

ipj alba 1Conducerea inspectoratului a adresat felicitări celor 21 de poliţişti avansaţi în grad şi le-a urat succes în activitatea profesională.

Totodată, cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, seful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a adresat tuturor poliţiştilor din subordine, urări de sănătate, succes şi împliniri alături de cei dragi, iar celor implicaţi în misiunea de menţinere a siguranţei publice cu prilejul manifestărilor organizate cu această ocazie, le-a amintit importanţa misiunii, exprimându-şi încrederea că aceasta va fi îndeplinită cu succes.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba adresează tuturor românilor, urări de sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea