Rămâi conectat

Societate

(FOTO) Zilele Oraşului Alba Iulia: Dansuri antrenante, pe ritmuri tribale, de hip-hop şi samba, pe scena din faţa Muzeului Unirii

Alexandra Mates

Publicat

în

În cadrul primei părţi a zilei de duminică, programul sărbătorii oraşului Alba Iulia a adus  în Piaţa Cetăţii  două evenimente dedicate în special tinerilor. Imediat după ce s-a încheiat spectacolul cu Gaşca „Zurli”  din Piaţa Cetăţii, pe scena 2, amplasată în faţa Muzeului Unirii, a început „Bucuria Dansului” – un regal de dansuri antrenante oferit de elevele de la Şcoala de dans modern „Chirilă” din Alba Iulia.

Aproape o oră, micuţele dansatoare din trupele „Spirit Liber”, „Spirit Liber Junior”, „Apulum Dance” şi „Apulum Dance Jr.” au dansat pe ritmuri tribale, de hip-hop şi samba, spre bucuria celor prezenţi în Cetate. Pe cât de frumoase atât de talentate. De la cele mai mici, în vârstă de 4 ani, şi până la cele mai „măricici”, în vârstă de 16 ani, fetele au dansat excepţional,  fiind aplaudate de publicul prezent la fiecare reprezentaţie. Printre spectaculoasele numere de dansuri, s-a numărat şi cel al trupei de majorete „Apulum Dance Jr. „, cu care acestea au obţinut ieri, locul I la Concursul Judeţean de Majorete.

Potrivit instructorilor, Alexandru şi Bianca Chirilă, Şcoala de dans modern are 19 trupe de dansatori, însă programul nu le-a permis să le urce pe toate pe scenă. Dar…. a  fost suficient spectacolul oferit de cele patru trupe, pentru ca noi să ne dăm seama că elevele lor au talent şi dansează excepţional. Felicitări tuturor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea