Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Volumul „Incursiuni în memorie”, de Vasile Drăgan – lansat la Casa de Cultură din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai bine de 50 de persoane au ţinut să fie prezente miercuri, 6 februarie,  la Casa orăşeneasca de Cultură din Cugir, în dorinţa de a participa la lansarea volumului de proză ”Incursiuni în memorie” aparţinând cugireanului Vasile Drăgan.

O inedită carte document în care inginerul pensionar Vasile Drăgan încearcă să scoată de sub colbul uitării nume şi întâmplări, personaje…pe parcursul a mai bine de jumătate de secol. Un volum aşa cum sugerează şi titlul, de memorii, în paginile căruia autorul povesteşte despre viaţă şi activitatea sa în oraşul Cugir.

La eveniment au luat parte: viceprimarul oraşului prof. Horia Rotche, şefa Casei de Cultură prof. Rodica Florea, asistentele sociale de la SPAS Cugir Carmen Sulinceanu şi Ionele Bisboaca, Diane Tiganila – inspector la Casa de Cultură, preşedintele Asociatiei „PRO Cugir” ing. Aurel Voicu, precum şi un mare număr de colegi ai autorului care frecventează Centrul de Zi pentru persoane vârstnice, aparţinând de primăria locală.

Vasile Drăgan s-a născut la 22 septembrie 1936, în Miceşti , comuna Tureni, judeţul Cluj. Este de profesie inginer, absolvent al Institutului de Mine Petroşani promoţia 1965.

Autorul ne-a mărturisit că următoarea carte pe care o pregăteşte este o monografie a satului său natal din judeţul Cluj.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea