Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte 2-3, în Supercupa României la volei feminin | Echipa din „Mica Romă” a pierdut primul trofeul al sezonului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

volei-alba-blaj-csm-tirgoviste-supercupa-88Volei Alba Blaj a pierdut Supercupa României la volei feminin, după ce a fost învinsă la Timişoara, de rivala CSM Tîrgoviște, scor 3-2 (25-20, 15-25, 25-20, 18-25, 15-6).

Partida a fost una dramatică, cu CSM Tîrgoviște mereu la conducere și Blajul reușind să egaleze la seturi o confruntare încinsă decisă la „tie-break”, unde Blajul a căzut.

Trupa lui Darko Zakoc a ratat astfel primul trofeu intern, după această înfrângere, încheind anul cu un gust amar, cu 3 înfrângeri în ultimele 4 partide disputate. În distibuția Blajului nu s-au regăsit Samara Rodrigues și Rebecka Lazic, absente în acest meci de final de an, Supercupa României, organizată în premieră de FRV. Momentul caritabil s-a  petrecut la pauza dintre seturile doi şi trei, iar spectatorii au aruncat jucării pe parchet, darurile strânse urmând a fi împărțite de Crăciun de suporterii din Asociația Druckeria Timişoara.

Gruparea din Dâmbovița și-a luat revanșa pentru cele două finale de campionat pierdute în compania echipei din „Mica Romă”, dar și recentul eșec din Divizia A1, 0-3, lângă Turnul Chindiei, meci disputat în 5 decembrie.

Volei Alba Blaj:  Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.),  Nadja Ninkovic Ana Maria Berdilă, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai intrat Dubravka Djuric şi Ana Grbac.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

[nggallery id=3201]

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea