Rămâi conectat

Sport

FOTO, Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 3-0, în a doua partidă din finala mare! Campioana și-a revenit și a egalat scorul la „general”

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sala „Timotei Cipariu”,  în al doilea meci al finalei mari a campionatului, Volei Alba Blaj a învins CSM Târgovişte, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-23). Campioana din „Mica Romă” și-a revenit și a câștigat net a doua dispută din finala pentru medaliile de aur, scorul fiind egal acum, 1-1 între Blaj și Târgoviște. Și când se părea că se înfiripă un complex dâmbovițean, Volei Alba Blaj și-a demonstrat forța de a se bate pentru al doilea titlu consecutiv.

Cu căpitanul Adina Salaoru în zi de grație și aflată cu cuțitul la os, după eșecul de vineri, deținătoarea titlului a reușit să-și treacă în cont prima victorie din bătălia pentru titlu.

*Darko Zakoc: „La Târgovişte avem speranţe”

Toată lumea aştepta să jucăm la alt nivel după primul meci. Fetele au arătat moral şi dorinţă şi ne-am revenit, depăşind înfrângerea grea din întâiul duel al finalei. Este presiune mare, am avut noroc la finele setului trei. La Târgovişte avem speranţe, totul este deschis oricărui rezultat, nu o să fie surprize, echipele se cunosc, totul depinde de forma din respectiva zi. Pentru a învinge e nevoie să jucăm aşa cum trebuie şi putem”, a menţionat Darko Zakoc.

*Zoran Terzic: „Cel mai prost meci al nostru de când am preluat echipa”

Nu înţeleg ce s-a întâmplat astăzi şi consider că noi am făcut cel mai prost meci de când am preluat echipa. Blajul n-a jucat foarte bine, probabil însă că fetele s-au mulţumit cu un succes şi au ratat şansa să mergem acasă cu 2-0. Campioana este favorită la titlu„, a spus Zoren Terzic.

*Sergiu Ştefănescu: „Trebuie să învingem măcar un meci la Târgovişte”

„Ştiam că sunt meciuri dificile, în prima zi ne-a lipsit ceva, iar în al doilea meci am jucat cu foarte multă determinare. Le mulţumim tuturor suporterilor din sală, care ne-au sprijinit în momentele grele şi au fost alături de noi. Şansele la titlu sunt egale, dar suntem obligaţi să câştigăm cel puţin un meci pe terenul adversarei„, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*Al treilea set, pe muchie de cuțit

Al treilea set a fost cel mai echilibrat al jocului, vizitatoarele ținându-se aproape, egalitatea înregistrându-se la 19, 20 și 21. Târgoviște s-a predat greu, mergându-se cap la cap. Ba mai mult, CSM-ul a trecut în avantaj 22-21

*Cu Adina Salaoru la timonă, campioana și-a revenit

După dușul rece din meciul inaugural al finalei și cele două înfrângeri la rând înregistrate în fața rivalei, campioana și-a revenit și a controlat autoritar meciul în primele două seturi, în care a condus în permanență.

Echipa din „Mica Romă” a jucat altceva decât în prima întâlnire, a egalat scorul la general, 1-1, iar soarta titlului se translatează spre disputele de săptămâna viitoare de la Târgoviște, când campioana este obligată să învingă măcar într-un joc.

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu, Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); Anamaria Berdilă;  Denisa Viloiu, Vali Rusu, Leticia Boscacci, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Jelena Alajbeg).

Următoarele două întâlniri sunt lângă Turnul Chindiei, săptămâna viitoare, joi, 28 aprilie şi vineri, 29 aprilie. Dacă mai este nevoie, al 5-lea joc este programat, după Sărbătorile Pascale, miercuri, 4 mai, tot la Blaj.

[nggallery id=2011]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea