Rămâi conectat

Sport

FOTO, Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 2-3, în primul meci al finalei campionatului | Start cu stângul în cursa spre titlu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Sala „Timotei Cipariu”,  în primul meci al finalei mari a campionatului, Volei Alba Blaj a pierdut cu CSM Târgovişte, cu scorul de 2-3 (23-25, 21-25, 25-19, 25-19, 13-15).

*Moment încins în setul decisiv

La 10-13 în setul decisiv, oaspetele au acuzat atingerea fileului, au protestat și au pierdut și următorul punct, ajungându-se la 12-13. CSM-ul a avut două mingi de meci, prima fiind anulată. Meciul a fost unul spectaculos, întins pe durata a aproape două ore și jumătate.

Campioana pășește cu stângul în cursa spre al doilea titlu consecutiv, pierzând iarăși în fața rivalei de lângă Turnul Chindiei, al doilea meci consecutiv, la fel ca și acum două săptămâni, la Piatra Neamț, din nou  în „tie break”, iar în acest moment CSM-ul Târgoviște are 1-0 la „general”

*Meci dramatic, revenire de senzație de la 0-2!

Iarăși un meci pe muchie de cuțit între cele două pretendente la titlu, la fel ca și în semifinalele Cupei României. Atunci Blajul a condus cu 2-0 la seturi dar a pierdut în „setul de aur”. Acum vizitatoarele au dominat primele două seturi, dar apoi a avut Blajul o revenire de senzație, egalând la seturi. Campioana a împins partida în „tie break”

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Dubravka Djuric, Jelena Alajbeg, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); Ioana Nemțanu, Anamaria Berdilă, Denisa Viloiu, Vali Rusu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci).

Primele două partide sunt prevăzute vineri, 22 aprilie, la ora 18.15, respectiv sâmbătă, 23 aprilie, la ora 15.00, fiind televizate pe Digi Sport. Următoarele două întâlniri sunt lângă Turnul Chindiei, săptămâna viitoare, miercuri, 27 aprilie şi joi, 28 aprilie (dacă mai este cazul). Dacă mai este nevoie, al 5-lea joc este programat, după Sărbătorile Pascale, miercuri, 4 mai, tot la Blaj.

Foto: Aurel Roșian, Blaj

[nggallery id=2009]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea