Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sîntimbru – Şurianu Sebeş 0-2 (0-1), într-o partidă amicală | Fotbal, dar și nervi la Galtiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-un meci de verificare disputat la Galtiu, între Viitorul Sîntimbru şi Şurianu Sebeş scorul a fost 0-2 (0-1), goluri înscrise de P. Muntean (24) și Deaconu (58)

Liderul Ligii a IV-a a controlat disputa amicală de la Galtiu, prima repriză disputându-se doar la buturile apărate de Ovidiu Barna. Echipa din „Arini” și-a dovedit valențele de pretedentă la promovarea în eșalonul terț, câștigând, fără emoții, al treilea joc amical al perioadei, după cele cu Sportul Petrești și Olimpia Aiud.

*Episod nervos Dumbra – Vali Drăgan

N-a fost un simplu amical care să prefațeze duelul dintre cele două, dîn runda inaugurală a returului, în prima repriză arbitrul Dan Comșa având mult de furcă cu nervii celor de pe teren. Dumbra a avut un conflict cu Vali Drăgan, pe care l-a lovit cu pumnul, nervii au degenerat iar jocul a fost la un mic pas să se încheie din pricina acestui incident. A fost nevoie de intervențiile celor două bănci tehnice, de pătrunderea în teren a lui Ovidiu Hulea pentru ca totul să reintre la normal, nu înainte ca Andrei Dumbra să fie înlocuit pentru ca lucruririle să nu capate tensiuni suplimentare.

În primele 45 de minute, Șurianu a lovit în două rînduri barele prin P. Muntean și Ad. Lăcătuş, ce au flancat deschiderea scorului reușită de  P. Muntean (24), lansat de Bălaș.

În a doua repriză Deaconu (58) a majorat avantajul din apropiere, iar Șt. Radu a mai lovit încă o dată bara.

 

Viitorul  Sîntimbru: Ov. Barna – D. Hulea, Sasa, C. Hălălae, Cr. Ivașcu, Dumbra, Negrea, Negură, Soos, Tănase, Chișu; au mai intrat Pascu, Crăciun, Roșu, Al. Florea, Macarie. Antrenor Alexandru Kalanyos.

*Șurianu: Bănică – S. Fulea, R. Trif, Șt. Radu, Mirca (Sportul Petrești) – M. Neagu, Ludwig – Ad. Lăcătuș, Bălaș, P. Muntean – Val. Drăgan; au mai intrat Comănese, Homorozan, A. Fulea, B. Găldean, Deaconu, Cl. Marcu, Tocu. Antrenor Doru Oancea.

[nggallery id=3437]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrare din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea