Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Energia Săsciori 4-0 (1-0) | Echipa condusă de Dan Comşa, lider autoritar de toamnă în Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Sântimbru va ierna distanțat în premieră în Viitorul Santimbru - Energia Sasciori 9fotoliul pluşat al liderului Ligii a IV-a, la mijlocul turului, echipa condusă de Dan Comșa impunându-se cu 4-0 (1-0) în compania echipei Energia Săsciori,în ultima rundă a primei părți a sezonului.

Pentru a sărbători performanța notabilă, Viitorul Sântimbru a realizat o poză de poveste, la bustul din Galtiu al lui Samoilă Mîrza, fotograful Unirii din 1918.

*Dominație categorică!

Sântimbrenii sunt la 7 puncte distanță de urmăritoarele Mureșul Vințu, ASC Pianu și Șurianu Sebeș. Viitorul Sântimbru reprezintă Viitorul Santimbru - Energia Sasciori 55revelația sezonului având cel mai prolific atac, cea mai tare defensivă și cel mai bun golaveraj între toate cele 16 competitoare. „Acest tur înseamnă un vis frumos. Comparativ cu celelalte formații am avut în plus spiritul de echipă și unitatea grupului. Vom mai face transferuri, pentru că urmăritoare nu au renunțat la luptă„, a explicat un antrenor fericit, Dan Comșa.

Eugen Hălălae, căpitanul gazdelor a marcat primul gol, în minutul 17, cu un șut din 15 metri.

Pe fondul căderii fizice evidente a oponenților, Coltor și compania au dominat copios mitanul secund

Scorul a fost majorat de Coltor (61), care a fructificat o pasă excelentă de la A. Breaz. B. Ștef a reușit cel mai frumos gol al meciului, în minutul 70, șut de la 17 metri, după o degajare greșită a portarului Al. Lazăr.

Coltor, al doilea marcator al sezonului, golgheterul liderului și-a trecut în cont dubla cu un șut în colțul lung (min. 82). Finalul liniștit i-a prilejuit lui Dan Comșa debutul tânărului Oniciu (16 ani)

 

Viitorul Spicul Daia Română – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 4-0 (1-0): au marcat P. Ciucă (12), Ad. Hăprian (55), M. Schiau (65), G. Schiau (74). Nou-promovata a demolat echipa din Cetatea Marii Uniri, obținând cel mai categoric succes în Liga a IV-a.

[nggallery id=1339]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea