Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO/Stand-up comedy… politic: Vezi cum a primit Vasile Blaga ”binecuvântarea” de la Horea Bărdaș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Democrat-liberalul albaiulian Horea Bărdaș a ”evoluat” vineri, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia unde cel mai iubit (de organizația locală) dintre candidații la președinția PDL, Vasile Blaga, a fost prezent pentru a se convinge că organizația din Alba îl susține.

Bărdaș nu s-a lăsat intimidat nici de prezența liderului de la București, căruia de altfel i-a declarat că nu-l recunoaște ca șef deoarece pentru el ”singurul șef este Mircea Hava”, nici de impresionantul staff de campanie cu care Blaga a venit la Alba Iulia – nu mai puțin de 8 parlamentari și europarlamentari, și a reluat, cu unele modificări, discursul susținut săptămâna trecută în fața Elenei Udrea, primind și de această dată aprecieri și aplauze susținute din partea asistenței.

La finalul speech-ului, care după hohotele de râs stârnite în sală poate fi clasificat drept un  foarte reușit ”număr” de stand-up comedy, Bărdaș l-a anunțat pe Blaga că a trecut ”în runda următoare” a campaniei electorale interne, cu trei de ”Da” obținuți în Alba:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea