Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Ziua Națională a Contabilului Român 2016, sărbătorită la Alba Iulia. PREMIILE acordate de CECCAR Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ziua-contabilului-la-alba-iulia04Filiala Alba a experților contabili și contabililor autorizați din România a sărbătorit, miercuri, Ziua Națională a Contabilului Român, în sala de conferințe a Hotelului Parc.

Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a Contabilului Român a cuprins intervenții ale invitaților şi ale conducerii CECCAR Alba. În deschiderea evenimentului, a adresat un mesaj de bun venit ec. Gheorghe Ştef, preşedintele CECCAR Alba, iar apoi a fost prezentat mesajul Consiliului superior al corpului, urmat de mesajele oficialităților locale. Înainte de 1990 era un corp contabil format din 15 membri, acum sunt peste 600, a menționat ec. Gheorghe Ştef.

Potrivit ec. Cornel Suciu, Fiscul e deschis discuțiilor cu contabilii, astfel încât documentele depuse să fie perfect legale. ”Am o nemulțumire, aceea că am reușit să ne scindăm în evaluatori, auditori, experți contabili, consultanți fiscali etc, a spus acesta. Avocatul Mihai Baco, decanul Baroului Alba, a amintit că dezbinarea e o boală grea și în avocatură și a precizat că aceste profesii provoacă disensiuni între oameni.

Prezentă la eveniment,  Mihaela Albu, prefectul județului Alba, a adresat felicitări contabililor și mult succes în activitatea de zi cu zi.

Au primit plachete aniversare la 95 de ani de la înființarea CECCAR: Gheorghe Ștef – președintele Filialei Alba a CECCAR, Nicolae Todea – prof. univ. la Universitatea ”1 Decembrie 1918” care a fost vicepreședintele filialei până în anul 2000 și președinte până în 2005, Aurel Zisu, care are două mandate de președinte al CECCAR și unu de vicepreședinte, iar cel de-al patrulea premiant a fost Tamaş Szora Attila – președinte interimar al CECCAR Alba în perioada 2015-2016.

În topul celor mai bune societăți membre ale CECCAR se regăsesc: Asistență Cont SRL – LOCUL 1, YTRIU Consult SRL – locul 2 și Contexp SRL alături de Contfin Consult SRL – locul 3.

Festivitatea a luat sfârşit cu o poză de grup, cu mulțumiri şi aprecieri din partea premianților. Felicitări contabililor și experților autorizați și mult succes în activitatea de fiecare zi.

[nggallery id=2686]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea