Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Un bărbat din comuna Meteș a murit după ce casa lui a fost cuprinsă de un incendiu puternic și a ars în totalitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un incendiu care a izbucnit în locuința sa, situată în localitatea Poiana Ampoiului din județul Alba, pompierii intervenind patru ore pentru stingerea flăcărilor.  

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Alina Marescu, a declarat că din primele cercetări incendiul a izbucnit după ce a căzut jar din sobă.

”Cauza probabilă e jarul căzut dintr-un sistem de încălzire, adică dintr-o sobă, iar apoi s-au aprins materialele din jur. A ars casa confecționată în totalitate din lemn și acoperită cu țiglă de aproximativ 60 de metri pătrați, deșeuri, mobilier, aparatură de uz casnic și îmbrăcăminte”, a spus Alina Marescu.

Pompierii din Alba Iulia au intervenit cu două autospeciale de stingere incendii, iar la fața locului au venit și două ambulanțe SMURD.

Incendiul a fost foarte puternic, iar pompierii au intervenit patru ore pentru stingerea lui.

Flăcările s-au extins cu rapiditate deoarece casa, situată în localitatea Poiana Ampoiului din comuna Meteș, era construită din lemn.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 78 de ani a fost găsit ars.

Incendiul a fost anunțat prin 112 de către o persoană din trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea