Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Trei femei, care candidează din partea ALDE, vor să cucerească primării importante din Țara Moților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei femei candidează din partea ALDE primării importante din Munții Apuseni – Câmpeni, Abrud și Horea. 

lansare ALDE57Vineri, la amiază, printre câteva reprize de ploaie scurtă care nu au reușit să alunge susținătorii din piața centrală a orașului Câmpeni, Partidul ”Alianța Liberalilor și Democraților” – ALDE și-a lansat candidații din mai multe localități din Munții Apuseni pentru alegerile locale din luna iunie.

La lansare au participat aproximativ 250 de persoane din Câmpeni, Abrud, Baia de Arieș și alte comune din Apuseni, care au venit să-și susțină candidații ALDE pentru funcțiile de primar și consilieri locali, la eveniment fiind prezentă și o parte din conducerea județeană Alba a ALDE printre care s-au regăsit Ioan Lazăr, Ovidiu Viorel Jidveian, Dan Nemeș, Marius Popescu și alții.

Evenimentul ce a debutat cu o suită de dansuri populare susținută de câțiva tineri artiști din zonă a fost coordonat de Ioan Uțiu, membru marcant ALDE din Abrud, acesta invitând la început pe scenă pe candidații partidului la primăriile celor trei orașe din Țara Moților: Maria Oprea – Câmpeni, Camelia Oneț  – Abrud și Gheorghe Bora – Baia de Arieș.  În discursurile avute, aceștia și-au exprimat intenția să câștige alegerile locale cu ajutorul votului dat de cetățenii care sunt nemulțumiți de administrația publică locală de până acum și de guvernele care au condus țara noastră în ultima perioadă de timp.

După prezentarea echipelor propuse pentru consiliile locale ale celor trei orașe, pe scenă s-au prezentat candidații de consilieri locali și de primari din mai multe comune din Apuseni: Gheorghe Jurca – Bucium, Beniamin Bexa – Ciuruleasa, Vasile Morariu – Roșia Montană, Anghelina Mateș – Horea, Sorin Muntea – Bistra,  Radu Penciu – Lupșa,  Dănuț Vesa – Vidra și Ionel Achimeț – Avram Iancu, aceștia făcându-și o scurtă prezentare și fiind aplaudați de susținătorii prezenți în piață.

La finalul evenimentului a urcat pe scenă conducerea ALDE Alba, copreședintele Ovidiu Viorel Jidveian îndemnând oamenii să voteze ”echipa liberalilor adevărați ai lui Călin Popescu Tăriceanu” de pe toate listele de la alegerile locale. Ulterior, pe scenă a fost invitat fostul consilier de stat pe problemele romilor – Dana Varga, originară din județul Cluj, care a cerut celor trei femei candidate de primar să urce alături pentru a fi cunoscute tuturor pentru hotărârea demonstrată până acum de a face politică și administrație publică locală.

Ovidiu Culda

[nggallery id=2066]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea