Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Trafic îngreunat pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia; Au început lucrările de supraînălțare a trecerii de pietoni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Traficul pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în dreptul Casei Județene de Pensii Alba, se desfășoară cu dificultate, circulându-se pe o singură bandă, din cauza lucrărilor de supraînălțare a trecerii de pietoni.

tudor-vladimirescu-trecere-de-pietoni02Lucrările au început luni, iar constructorii vor lucra alternativ, după ce au decopertat suprafața de asfalt unde se află trecerea de pietoni. Aceasta va fi supraînălțată, măsura fiind luată pentru a-i determina pe șoferi să reducă viteza în dreptul ei și, implicit, pentru evitarea accidentelor.

Înălțimea trecerilor de pietoni va fi de 10-12 cm, iar lățimea, care include rampele laterale, de 6 metri. Pentru realizarea acestora se va așternut un strat de balast, iar peste el vor fi montate pavele.

Astfel de lucrări au mai fost efectuate în fața sediului Electrica, pe strada Nicolae Bălcescu, în fața Colegiului Economic, pe strada Octavian Goga și, recent, în fața Poliției Alba, pe Ion I.C. Brătianu.

”Practic, se intervine în același sistem ca în celelalte puncte, cu semnalizare specifică, pentru creșterea gradului de siguranță al pietonilor. Vă rugăm să anuntați acest lucru particiapanților la trafic”, anunța la sfârșitul săptămânii trecute purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer.

[nggallery id=2710]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Gratis Sweet Bonanza Spelen: Hoe en Waar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sweet Bonanza Gokkast Review Pragmatic Play Контент Sweet Bonanza Demo & Review Wat is een Candy Bomb in Sweet Bonanza? Frequently Asked Questions about Sweet Bonanza Dice Free Online Slot Game Sweet Bonanza Freispiele Winsten maximaliseren en verantwoord spelen Game Features Bonuskansen maximaliseren Wat is de RTP bij Sweet Bonanza? Welke onderscheidende kenmerken heeft Sweet […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea