Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj de la Alba Iulia, susținut în cadrul turneului național ”X Tour”

Ziarul Unirea

Publicat

în

concert-voltaj-alba-iulia50Trupa Voltaj a susținut, vineri seara, un super-concert în fața a sute de fani prezenți în Piața Cetății din Alba Iulia.

Organizat în cadrul turneului național X Tour, spectacolul a debutat cu evoluția pe scenă a unor tineri din Academia Voltaj, care au încălzit atmosfera din Cetate, după care au urmat băieții de la Voltaj cu un show impresionant.

Deși era programat pentru ora 19.00, evenimentul a început cu o oră mai târziu, însă fanii nu s-au dat bătuți și, în ciuda frigului de afară, au așteptat cu nerăbdare să înceapă concertul. Și, se pare că a meritat. După tinerii de la academie, membrii trupei Voltaj au oferit celor prezenți un spectacol plin de energie, ce a fost completat de lumini și efecte pirotehnice.

Timp de peste o oră, Piața Cetății a răsunat de hituri vechi și noi ale formației, pe care cei prezenți le-au cântat împreună cu artiștii.

Trupa Voltaj va lansa pe 20 octombrie 2016 cel de-al zecelea album din carieră numit ”X”, iar în lunile septembrie și octombrie susține un turneu de promovare în întreaga țară.  X Tour cuprinde 14 orașe din România și se desfășoară  pe parcursul a 8 weekend-uri.

Următoarele concerte vor avea loc pe 25 septembrie  la Sibiu, 30 septembrie – Pitești, 7 octombrie – Târgu Jiu, 8 octombrie – Timișoara, 14 octombrie – Brăila, 15 octombrie – Constanța și 20 octombrie la București.

[nggallery id=2695]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea