Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO, ȘTIREA TA. Scaieți și buruieni de aproape trei metri, pe marginea drumului județean care leagă Alba Iulia de Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul județean care leagă Alba Iulia de Vințu de Jos, DJ 107 C, aflat în administrarea Consiliului Județean Alba, nu arată a fi îngrijit, pe marginea sa aflându-se, pe alocuri, scaieți și buruieni de aproape trei metri.

drum judetean06Un cititor al ziaruluiunirea.ro a trimis pe adresa redacției un filmuleț și mai multe fotografii, criticând ignoranța Consiliului Județean Alba cu privire la acest tronson.

”Este un drum foarte circulat, dar total neîngrijit. Scaieții și buruienile de pe marginea drumului nu au mai fost tăiați de foarte mult timp. Se vede că acest drum se află în ”grija” CJ Alba. Dacă ar fi fost în administrarea unui primar gospodar, altfel arăta”, a scris acesta.

El are și un mesaj pentru ”domnii de la Consiliul Județean Alba”.

”Le spun domnilor de la CJ Alba să se mai uite și în stânga-dreapta când merg cu mașinile de serviciu pe drumurile județului. Altfel, scaieții vor ajunge o marcă a Consiliului Județean pe care nici nu va mai trebui să o înregistreze”, a scris acesta.

DJ 107 C leagă DN1 de comuna Vințu de Jos.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea