Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: ”Nu plecați la drum. Ăștia își bat joc de noi”. Șosele necurățate de zăpadă și șoferi furioși pe drumarii din Alba pentru cum ”își fac” treaba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Aba Iulia zona Stadion

Aba Iulia zona Stadion

Ninge încontinuu de două zile în aproape tot județul Alba, iar asta le dă mari bătăi de cap șoferilor și nu numai. Mai mulți cetățeni din Alba Iulia, Sântimbru și alte localități se arată nemulțumiți de modul în care drumarii ”își fac treaba” și de  faptul că mereu ”autoritățile sunt luate prin surprindere”, iar unele drumuri rămân acoperite cu zăpadă.

Spre exemplu, șoferii care s-au aventurat în prima parte a zilei de duminică, 8 ianuarie, pe drumurile din Alba Iulia, au fost nevoiţi să circule cu mare atenţie, pentru că deşi a nins ore bune, puține artere au fost curățate, iar pe unele porțiuni nici urmă de antiderapant.

”Mulțumim autorităților că păstrează în continuare tradiția de a fi luați prin surprindere când ninge! În Alba Iulia circulația se desfășoară greu pe unele sectoare de drum”, scrie un cetățean. ”În Alba Iulia, zona centru, drumul este mai mult decât potrivit pentru skiuri”, transmite alt cetățean.

Mărturie stau și câteva imagini postate de internauți pe rețelele de socializare.

Alba Iulia, cartier Tolstoi

Alba Iulia, cartier Tolstoi

Pe pagina de Facebook Infotrafic județul Alba a fost publicată o imagine  din zona Stadion a municipiului, în care fotograful menționează că duminică la ora 16.09 a văzut primul utilaj de împrăștiere material antiderapant. (foto mai sus)

Nici în zona Tolstoi lucrurile nu au stat mai bine. În jurul orei 16.45, drumul era acoperit de zăpadă (foto stânga).

Citiți și Mircea Hava oferă explicații privind deszăpezirea și spune că în Alba Iulia nu se stă degeaba. Mesajul primarului pentru cei care ”șuieră și dezinformează”, incapabili să evalueze din spatele tastelor

Un alt cetățean din Sântimbru, care a dat „bot în bot” cu utilajul de deszăpezit, a postat de asemenea un mesaj ironic la adresa autorităților, după ce a văzut modul în care ”acționează” drumarii, lăsând șoselele aproape la fel în urma lor.

”Evitați să circulați cu mașina! Autoritățile își fac treaba după cum se vede: stratul de sare aruncat pe drum acoperă în totalitate zăpada. Zona Sântimbru”.

santimbru”Nu plecați la drum. Ăștia își bat joc de noi”, este mesajul alăturat video-ului postat de cetățean pe rețeaua de socializare, potrivit căruia duminică, în jurul orei 21.00 (foto), situația în Sântimbru era la fel.

Reamintim că județul Alba se află, până luni, sub cod galben de vreme geroasă, fiind semnalate intensificări ale vântului și ninsori.

YouTube video

[nggallery id=3240]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea