Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: ”Nu avem liniște nici ziua, nici noaptea… Suntem disperați…” – se plâng locatarii blocurilor dintr-o zonă cu probleme ignorate sistematic de autoritățile din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă sesizare din partea unor cetățeni care locuiesc într-o zonă cu mari probleme a municipiului Alba Iulia, cunoscută sub denumirile de ”Lumea Nouă” sau ”Țigănime”, dar botezată oficial ”Zona Industrială”, a sosit pe adresa publicației ziarulunirea.ro, însoțită de poze și imagini filmate care dovedesc că situația reclamată este reală.

De remarcat este că, de fiecare dată când se atinge acest subiect, citiorii menționează și faptul că au ales să ne scrie deoarece autoritățile abilitate le ignoră cererile de ajutor!

”În zona blocurilor din „Lumea Nouă” ne confruntăm zilnic cu multe probleme cauzate de cetățenii de etnie romă! Nu mai putem suporta nedreptățile ce se fac! Nu avem liniște nici ziua, nici noaptea, nici dimineața, nici la pranz. Nu mai există oră de liniște, joacă fotbal în fața blocului, dau cu mingea in geamuri (video 2), în mașini, se urcă pe mașini și efectiv ne distrug mașinile parcate (foto și video 1) în părcarile plătite de noi. Se întamplă mult mai multe lucruri neplăcute, iar dacă facem sesizări la Poliție, spun că nu au ce să le facă.

Am făcut plângere scrisă, fără nici un rezultat, am făcut și la Primărie – la fel. Am solicitat audiență la d-nul primar în urmă cu 4, 5 luni și nu am primit nici un raspuns. Suntem disperați și furioși pentru că noi, cei care plătim taxe și impozite suntem discriminați și umiliți în fața celor care așteaptă milă de la Stat și care aduc doar prejudicii Statului Român! Oare când se va face dreptate? (întrebare adresată domnului primar)

Acestea sunt câteva filmulețe din puținele pe care le-am putut surprinde! Precizez că dacă suntem surprinși că filmăm suntem agresați și verbal și fizic. Chiar azi au agresat-o și pe femeia responsabilă de curațenie. Au aruncat cu pietre în ea și au înjurat-o. Oare Alba-Iulia va deveni un oraș al inei anumite etnii cu legi făcute… pe măsură???”, ne-a scris reprezentantul cetățenilor din zonă.

YouTube video

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea