Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO ŞTIREA TA: Mai presus de lege ? Un taximetrist sfidează indicatoarele care îi interzic accesul şi circulă cu maşina pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ştiţi că se spune că nimeni nu e mai presus de lege… nu şi în Alba Iulia! Duminică seara, în jurul orei 19:00, cei aflaţi la plimbare pe Dealul Mamut, au avut surpriza să întâlnească pe ceea ce se vrea a fi pista de biciclete, pe una dintre porţiunile cele mai abrupte, înaintea restaurantului, o maşină de taxi aparţinând unei compani locale.

Mai multe persoane aflate la plimbare cu bicicletele s-au oprit în faţa lui, dar conducătorul auto i-a ocolit continuându-şi  drumul pe o zonă interzisă ! Din relatările martorilor, acesta a fost în cele din urmă oprit de către un cetăţean şi convins cu greu să se întoarcă şi să coboare.

Şoferul a încercat să se scuze  spunând că “…am mai dus pe cineva sus înainte şi merg după el…”. Aşadar nu se afla la prima abatere! Taximetristul a mai spus şi că voia să urce să întoarcă mai sus ca să nu calce iarba.

“Este pentru a nu ştiu câta oară când văd astfel de situaţii pe Dealul Mamut, pe o pistă de biciclete folosită de persoane de toate vârstele !” ne-a scris una dintre persoanele care au fost prezente la incident.

“Aş dori pe această cale să adresez o întrebare retorică autorităţilor care într-o ţară normală şi civilizată ar trebui să se autosesizeze în această situaţie: cu ce măsură merită sancţionat acest derbedeu de la volan, din moment ce avea un indicator care îi interzicea să urce cu maşina pe acolo ? Având în vedere că pista de biciclete este folosită de persoane de toate vârstele, mai ales că sunt biciclişti care coboară de cele mai multe ori cu viteză, dacă nu se iau măsuri împotriva unor astfel de persoane, e doar o chestiune de timp până  când cineva va fi accidentat!”, transmite cititorul ziarulunirea.ro, alături de imaginile filmate pe Dealul Mamut.

 

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea