Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO, ȘTIREA TA. Geam crăpat la o casă din Oarda de Sus din cauza lucrărilor la Autostrada Sebeș-Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Geamul de termopan al unei case din Oarda de Sus, care se află în apropierea Autostrăzii Sebeș-Turda, a crăpat în urma lucrărilor de compactare a terenului.

O familie din Oarda de Sus susține că este deranjată de lucrările la Autostrada Sebes-Turda, deoarece tronsonul trece la cinci metri de gospodăria lor.

Pe lângă geamuri crăpate, persoanele în cauza sunt deranjate și de zgomotul și praful făcut în urma lucrărilor.

Ei au trimis pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro imagini cu geamul de termopan, al ușii de la balcon, care este crăpat.

Totodată, ei susțin că constructorii vor intra pe circa 150 de metri pătrați din proprietatea lor, cu toate că nu au fost expropriați.

Autostrada Sebeş-Turda este împărţită în patru loturi.

Primul lot întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

[nggallery id=3711]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea