Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: Apă maro la robinetele albaiulienilor – ”Nu pot să mă spăl fiindcă mă murdăresc mai tare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai mulți cititori ai publicației ziarulunirea.ro ne-au semnalat probleme apărute, în ultima perioadă, privind calitatea apei care le curge la robinete. Aceștia spun că au semnalat neregulile firmei furnizoare însă aceasta întârzie să ia măsuri deși, așa cum se poate vedea în imaginile alăturate, este evident că sănătatea oamenilor ar putea fi pusă în pericol.

”Avem la Micești o problemă zic eu destul de gravă. Nu că nu pot să mă spăl fiindca mă murdăresc mai tare, dar mă întreb dacă aș bea apa de la robinet (vezi imaginile) aș păți ceva? Chiar mă întreb dacă mai plătesc factura la apă sau le dau să îmi plătească notele de plată de la apa plată și intrările la piscina. DECI PE BUNE… ÎN CE SECOL SUNTEM OARE? Și nu este vorba doar de o zi să zici că a fost o defecțiune pe undeva și se remediază… persistă problema de mai bine de o săptămână”, este mesajul trimis de unul dintre cititori.

https://youtu.be/jSaga-oYiBI

”Toată apa potabilă de la rețeaua publică din Alba Iulia este la fel precum sticla din dreapta? Am făcut un test: am pus apă plată în sticla din stânga, apă de la retea/ robinet în partea dreaptă. Cum vi se pare?. Problema persistă de câteva luni. Azi am sunat să fac reclamație la Apa Ctta Alba și mi-au răspuns: “trebuie să faceți o reclamație și asteptați raspunsul…”. #wow  #nocomment Sper să remedieze problema cât mai repede…”, a scris un alt locuitor al municipiului.

————————————-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea