Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Sportul minţii a reunit zeci de pasionaţi de şah alături de maestrul Mihnea Costachi la Alba Mall într-un simultan de şah. Toţi participanţii au fost premiaţi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 30 de participanţi s-au reunit sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Alba Mall pentru un simultam de şah cu tânărul albaiulian, maestru internațional, Mihnea Costachi.

Evenimentul s-a adresat atât amatorilor de șah, cât şi profesioniștilor care au dorit să își pună în valoare cunoștințele în practicarea sportului minții. Simultanul se desfăşoară cu un număr de 10 jucători, urmând ca la încheierea unei partide locul să fie luat de un concurent nou.

Toţi participanţii au primit premiu ultima carte a maestrului Marius Ceteraş, iar cei care vor rezista la 10 mutări ale maestrului sau îi vor lua 10 piese vor primi premii mai substanţiale.

Simultanul de şah este primul dintr-o serie de zece evenimente găzduite de Centrul comercial Alba Mall timp de 10 luni, prin acțiuni dedicate celor pasionați de sport. Este vorba despre mai multe provocări cu diverși campioni, organizate cu ocazia împlinirii, în 2017, a 10 ani de activitate.

[nggallery id=3436]

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea