Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Soția premierului României, pe scena Galei ”Micului Prinț” de la Alba Iulia. ” Mă bucur să văd că aici nu așteptați Guvernul să vă rezolve toate problemele”

Alexandra Mates

Publicat

în

gala micului print alba iulia140Valerie Cioloş-Villemin, soţia noului premier al României, Dacian Cioloş, cântă dumnezeiește. A demonstrat-o, pentru a doua oară, joi, la Alba Iulia, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Alba Iulia, Centrul de Resurse – Academia Doamnelor și Asociația Micul Prinț pentru comunitate.

Este vorba despre ”Gala Micului Prinț”, un eveniment în cadrul căruia comunitatea și-a sărbătorit oamenii de suflet care se implică activ în viața sa, printr-un spectacol ”Copilăria la Porțile Cetății” susținut de preșcolarii de la grădinițele din oraș și prin acordarea de diplome unor oameni din Alba Iulia care au contribuit financiar la proiectele comunității sau au făcut voluntariat pentru comunitate.

Vedeți și FOTO-VIDEO|”Gala Micului Prinț” la Alba Iulia: Distincții pentru oameni de suflet ai comunității și spectacol susținut de preșcolarii de la grădinițele din oraș

Membră a Academiei Doamnelor de la Alba Iulia, soția premierului României a onorat evenimentul cu prezența sa și chiar a făcut parte din spectacol. A urcat pe scenă și i-a încântat pe cei prezenți cu un recital de excepție. Deși doamna Cioloș este expert în agricultură, iar muzica este pentru ea doar o pasiune, nu ezită ca atunci când are ocazia să-și etaleze vocea frumoasă și să împărtășească bucuria prin muzică cu cei din jur.

La final, doamna Valerie Cioloş-Villemin s-a declarat impresionată de evenimentul organizat și încântată de faptul că ”aici nu se așteaptă ca guvernul să rezolve toate problemele”.

Felicitări pentru mobilizare, sunt de-a dreptul impresionată că îmi uşuraţi foarte mult munca. Ştiţi, a fi soţia unui domn cu funcţie nu este ceva care să ştii de la naştere, înveţi pe parcurs şi e efectiv mult, mult de învăţat. Nu fac pile, pe intermediarul… Mă bucur să văd că aici nu aşteptaţi guvernul să vă rezolvaţi toate problemele, că aţi înţeles că fiecare avem putere în mâna noastră, avem ceva aici şi putem face, prin voluntariat, prin munca pe care o facem în fiecare zi într-un mod profesional, când spunem adevărul, când alegem adevărul faţă de minciună, când alegem să fim corecţi, avem putere enormă. Şi asta o să fie schimbarea, nu altceva. Aşa că vă mulţumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l daţi şi speranţe că se poate face ceva oriunde suntem. Mulțumesc foarte mult. Mă simt copil din această comunitate, Alba Iulia”, a declarat Valerie Cioloş-Villemin.

În cadrul evenimentului a fost lansată noua campanie de responsabilizare socială ”Produs din suflet pentru comunitate”, în cadrul căreia Primăria Alba Iulia dorește să creeze instrumente prin care comunitatea să își rezolve problemele, astfel încât aceasta să devină mai puternică, mai unită.

”În acest demers, dorim să implicăm comunitatea în ansamblul ei, de la omul de rând la companiile care cresc în această comunitate locală. Vrem ca toți cei care trăiesc în Alba Iulia să fie conștienți că nu sunt singuri, ci sunt parte a unei comunități frumoase. Dorim ca albaiulienii să fie mândri nu doar de orașul în care locuiesc, ci și de comunitatea din care fac parte. Vrem ca ei să fie acei oameni frumoși și implicați, care sunt sufletul orașului și care lucrează împreună pentru a depăși orice obstacol”, au transmis organizatorii.

[nggallery id=1394]

[nggallery id=1395]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea