Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Soția premierului a cântat în Muzeul Principia din Alba Iulia. Ministrul Justiției, Raluca Prună, a venit la spectacol

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valerie Cioloş-Villemin, soţia premierului Dacian Cioloş, a cântat sâmbătă seara, în muzeul Principia din Alba Iulia, cu ocazia evenimentului ”Gala Academiei Doamnelor”, la care au participat și actrița Oana Pellea și ministrul Justiției, Raluca Pruncă.spectacol-valerie-ciolos-la-alba-iulia21

Soția premierului Dacian Cioloș a cântat mai bine de 30 de minute în muzeul roman din Cetatea Alba Carolina, concertul său având loc după un discurs emoționat al actriței Oana Pellea, care a vorbit despre ”Arta de a fi femeie”.

La jumătatea evenimentului a ajuns și ministrul Justiției, Raluca Prună, care a declarat presei la final că se află într-o vizită privată la Alba Iulia și vrut să vină la acest spectacol.

Întrebată dacă a venit să o susțină pe soția premierului, Raluca Prună a spus că și pentru a o susține, însă nu crede că ”un artist minunat ca Valerie Cioloș”, are nevoie de susținerea ei, precizând că a mai văzut-o cântând.

spectacol-valerie-ciolos-la-alba-iulia05Raluca Pruncă a privit-o cu atenție și admirație pe soția premierului, pe toată durata concertului, aplaudând la finalul fiecărei piese.

Valarie Cioloș a spus după concert că s-a simțit ”foarte susținută și iubită” la Alba Iulia. Fiind întrebată ce gen muzical cântă, Valerie a spus că nu știe cum se numește această muzică.

”E un cântec de suflet, nu știu genul, dacă găsiți o definiție să-mi spuneți că vreau să știu”, a spus soția premierului.

Ea a declarat, fiind întrebată în ce proiecte mai face parte, că ar vrea să se implice mai mult în achiziționarea sculpturii ”Cumințenia spectacol-valerie-ciolos-la-alba-iulia02Pământului”.

La final, ea a povestit cu spectatorii și s-a fotografiat cu ei.

Soția premierului a mai cântat în aprilie la Alba Iulia pentru achiziționarea operei lui Constantin Brâncuși.

”Gala Academiei Doamnelor” a fost un eveniment plin de sunet și culoare, la doi ani de la demararea proiectului ”Academia Domelor”. În program au fost incluse momente artistice, concerte la nai, flaut sau pian și premierea mai multor oameni care au ajutat comunitatea.

Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înfiinţat în baza unui proiect finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane şi funcţionează ca structură a Primăriei municipiului Alba Iulia. Prin proiectul „Centru de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia”, care a fost implementat pe o durată de 18 luni, au fost organizate cursuri de formare profesională şi de specializare/perfecţionare la care au participat 608 persoane. Patru dintre acestea au demarat o afacere pe cont propriu.

[nggallery id=2841]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea