Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Șoareci și urechelnițe – ”pacienți – surpriză” la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar dacă sunt tratați bine pentru bolile specifice de care suferă, pacienții Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud au toate șansele să se ”îmbolnăvească de nervi”, pentru că în saloane au intrat șoareci și urechelnițe. 

soareciIng. Vultur Vasile, managerul instituției a confirmat acest caz, însă a precizat că a fost găsit într-un salon un singur șoarece din cauza că ușile ar fi fost lăsate deschise.

”Spitalul nostru este amplasat într-un cadru natural foarte mare, cu parc imens și toamna se mai întâmplă să intre câte un șoricel în incintă și bolnavul probabil că l-a surprins unde nu trebuie. Noi avem din punctul acesta de vedere plan de dezinsecție de dezinfecție pe care îl respectăm. Sunt capcane, tot ce trebuie. Avem materiale, tot ce este necesar pentru operațiunile acestea”, a spus Vultur Vasile.

Situația a fost descoperită după ce un tânăr internat la spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a postat pe Facebook o filmare în care apare un şoarece în spatele unui calorifer dintr-un salon cu două paturi.

„Uite ce avem în spital. El este doar unul din cei 5 prinşi”, scrie tânărul în postarea în care a filmat un şoarece, iar postarea în care apare o urechelniţă a intitulat-o: „Trezirea de dimineaţă la spital”.

https://youtu.be/rDUdEo_H-Gw

Managerul instituției susține că spitalul e amplasat într-o zonă în care trăiesc rozătoare.

”Spitalul e prevăzut cu terase pentru ca bolnavii să poată ieși pentru o gură de aer. Balcoanele sunt expuse către sud, către parc, fiind seceta aceasta mare, rozătoarele se trag către culcuș. Probabil au rămas uși deschise pe la intrări în spital. E o clădire din 1924 care nu a fost renovată de foarte mult timp. Acum suntem într-un proces de renovare”, a mai spus acesta.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a deschis o anchetă în acest caz.

Citește și VIDEO. Pacientul care a filmat șoareci în saloane, la spitalul din Aiud, continuă dezvăluirile: ”Cum arată un salon în care presa nu a avut acces”

https://youtu.be/Ldd09BX5jBo

YouTube video

[nggallery id=2678]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea