Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Sens giratoriu provizoriu în construcţie, pe DN1 zona Lancrăm, pe perioada lucrărilor la autostrada Sebeş-Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Sens giratoriu provizoriu în construcţie, pe DN1 zona Lancrăm, pe perioada lucrărilor la autostrada Sebeş-Turda

Pe DN1, zona Lancrăm, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeş, se execută lucrări de realizare a unui sens giratoriu provizoriu. Lucrările sunt efectuate de către antreprenorul Pizzarotti, iar sensul giratoriu urmează să preia circulaţia de pe drumul naţional,  până în momentul finalizării autostrăzii Sebeş-Turda.

Practic, sensul giratoriu este necesar pentru că în zonă autostrada va subtraversaDN1. Zona face parte din lotul 1 al autostrăzii A10 şi este cel mai în urmă din punct de vedere al lucrărilor, ultima estimare fiind de 20 % lucrări realizate.

Traficul de coşmar dintre Alba şi Sebeş, în special pe perioada verii, va continua cel puţin 1 an jumătate de acum încolo. Practic, în perioada aglomerată, sensul giratoriu va îngreuna şi mai mult circulaţia. Deşi lăţimea ideală ar fi fost de 2 benzi, sensul este trasat doar pe o bandă şi va deservi şi utilajelor care iasă din zona tehnică a şantierului autostrăzii.

[nggallery id=3878]

 

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea