Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: RECONSTITUIREA CRIMEI din Partoș. Cum ar fi ajuns atacatorul, Miki Lupu, în Alba Iulia și cum a produs grozăvia. Vecinii sunt îngroziți și spun că nu mai pot dormi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Principalul suspect în cazul crimei din cartierul albaiulian Partoș, Mădălin Miki Lupu, a fost adus vineri, în jurul orei 11.00, la casa de pe strada Regimentul V Vânători unde a comis grozăvia, pentru reconstituire. Bărbatul și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor, pas cu pas, cum a a omorât-o pe femeia în vârstă de 80 de ani și cum l-a atacat pe fiul acesteia.

Se pare că ucigașul ar fi ajuns în Alba Iulia întâmplător. Acesta ar fi fost luat ”la ocazie” din Reșița cu o mașină, pe drum s-ar fi certat cu șoferul, iar acesta l-ar fi lăsat în drum. Așa ar fi ajuns în cartierul albaiulian Partoș, unde a comis oribila crimă în scopul de a sustrage bani și bunuri din casă.

După ce ar fi dat câteva ture prin zonă și a evaluat casele, bărbatul și-a ales ca țintă locuința familiei Drâmbărean. Acesta ar fi mers pe lângă casă, pe un teren și a intrat în curte prin grădina din spate, sărind gardul.

Prima dată ar fi întâlnit-o pe femeie în spațiul dintre curtea și grădina casei și ar fi lovit-o violent cu o piatră în cap, pe urmă l-ar fi atacat pe fiul acesteia și apoi ar fi intrat în casă, de unde a furat bani și alte bunuri.

Potrivit anchetatorilor, ucigașulle-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, sustrăgând din casa locuinței acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. (80 de ani) și la internarea medicală de urgență a persoanei vătămate D. C. O, fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani.”

Crima comisă a șocat, prin cruzimea sa, pe toată lumea, iar vecinilor mai că nu le vine să creadă că atacatorul a fost prins. Una dintre vecine spune că, de frică, și-a chemat ginerele să doarmă noaptea cu ei

Vâzănd că mișună din nou oamenii legii și presa pe la poarta casei unde a fost comisă crima, vecinii au ieșit curioși la poartă pentru a-l vedea și ei pe ”monstrul„ care a ucis-o pe Camelia Drâmbărean, ”Nela” cum i se spunea, și l-a rănit pe băiatul acesteia, Călin.

Întrebată dacă a stat cu teamă zilele acestea, una dintre vecine spune că nu a putut dormi și că și-a chemat o rudă să doarmă la ei, pentru a se simți mai în siguranță.  ”Am chemat ginerele să doarmă cu noi”, a spus aceasta, precizând că atacatorul putea intra oriunde, și că așa a fost să fie.

Chiar și după ce a văzut criminalul, despre care a spus că are părul mare și că se vede că nu e un om de încredere, doamnei nu îi vine să creadă că a fost prins și părea că încă stă cu teamă, după șocul pe care l-a avut zilele acestea.

Vecin: ”După mine, atacatorul ar trebui împușcat!”

Soțul vecinei spune că atacatorul s-ar fi plimbat prin zonă și ar fi ales casa respectivă și pentru că era doar femeia și fiul acesteia în curte, iar grădina era mai „mascată”.

”S-a plimbat pe aici, pe ulița aia, sunt camere de vederi pe aici. Și-a ales casa asta că a văzut că  e numai o bătrână și băiatul, și, ce o fi zis: e lume mai puțină(…)și mai mascată grădina lui. Nu știu dacă ați văzut, are foarte mulți pomi, cucuruz pe acolo.. e densitate mare în grădina lui”, a spus vecinul, Gheorghe N.

Întrebat ce pedeapsă ar merita criminalul, acesta a spus: ”După mine ar trebui împușcat, dar nu e legea aia. A mai omorât și o femeie la ei în Botoșani. Ăsta s-a dat la omorât oameni așa…”.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus la data de 21.07.2017, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului LUPU MĂDĂLIN-MIKI, în vârstă de 24 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată. Vedeți AICI comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

[nggallery id=4348]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea