Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Promoția 2016 a spus ”rămas bun” Colegiului ”HCC” din Alba Iulia. Trei eleve, șefe de promoție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Promoția 2016 a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a spus, vineri, ”bun rămas” dascălilor și instituției de învățământ, ceremonia de absolvire fiind organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

HCC absolvire13În acest an, trei eleve au primit titlul de șef de promoție și alți 60 de elevi au fost premiați pentru modul în care au promovat imaginea colegiului la nivel județean, național și internațional.

Trei eleve, care au avut cea mai mare medie în cei patru ani de studiu, 9,95, au fost declarate șef de promoție. Este vorba despre: Ana Lisa Ravara Chirilă, clasa a XII-a E – bilingv engleză, Dana Stanciu – clasa a XII-a D – științe ale naturii, Iulia Jinar, clasa a XII-a G – științe sociale.

Ceremonia de absolvire a celei de-a 97-a promoție de absolvenți ai Colegiului Național ”HCC” din Alba Iulia a început prin intonarea cântecului Gaudeamus Igitur (să ne bucurăm, așadar) și a continuat cu discursuri ale directorului Valeriu Cerbu, ale reprezentaților IȘJ Alba, respectiv ale prefectului Cornel Murg.

Directorul Colegiului ”HCC”, Cerbu Valeriu, le-a transmis absolvenților că ”sunt capabili de orice” să aibă mare încredere în ei, mulțumind părinților prezenți în sală pentru că au avut încredere în această instituție de învățământ. ”Ai încredere în tine, ești autoritatea supremă în ceea ce te privește, tu te cunoști cel mai bine, tu știi cel mai bine ce nevoi ai și cât valorezi. Nu lăsa pe cineva să ia decizii pentru tine. Fii mândru de tine, iubește-te. Ești perfect!”, i-a încurajat dr. Valeriu Cerbu.

Prefectul Cornel Murg, reprezentantul Guvernului în teritoriu, le-a transmis absolvenților să-și aleagă cu mare atenție viitoarea profesie pentru că dacă nu le va plăcea, munca va fi o povară, iar dacă o vor agrea, nu vor simți că merg la serviciu.

Cu ocazia acestui eveniment festiv, inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, a transmis presei următorul mesaj. ”Ne bucurăm că astăzi,  într-o zi specială pentru Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan”, v-am fost alături într-un moment important, știind cât de mult contează pentru domnii profesori si stimații elevi, să simtă evoluția intelectuală și să devină pregătiți pentru alte etape ale vieții. Nu există îndoială asupra calității actului didactic și nivelului ridicat de pregătire al acestor elevi, nivel cuantificat în rezultatele lor, rezultate cu care ne mândrim și anul acesta prin prisma premiilor obținute. Acest nivel se datorează profesorilor excelenți și dedicați precum și familie, care încurajează și contribuie educației elevilor noștri. Rezultatul este formidabil, motiv pentru care vă felicit din suflet!”, a transmis Marcela Dărămuș.

După momentul protocolar, fiecare clasă a urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în aplauzele colegilor, dascălilor, rudelor și părinților. Ei au urmărit câte un filmuleț de prezentare, reprezentativ pentru fiecare clasă. Profesorul diriginte a susținut un scurt discurs și a premiat elevii care au obținut locurile unu, doi și trei, respectiv mențiuni. Directorul adjunct, Sorin Scheau, a citit numele elevilor care au făcut cinste colegiului. Totodată, cei mai merituoși elevi din fiecare clasă au avut ocazia să transmită câteva cuvinte.

În acest an, la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia, au absolvit 204 de elevi.

[nggallery id=2221]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea