Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO, VIDEO Promoția 2015 a Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia premiată, miercuri, într-un cadru festiv

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Absolvenții Promoției 2015 a Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia au fost premiați, miercuri, la Casa de Cultură a Studenților, într-un cadrul festiv.

Festivitate de premiere la Economic47Festivitatea de premiere și ceremonia de absolvire a început la ora 12.00 și a durat în jur de 2 ore. Fiecare elev din cele 6 clase a urcat pe scena instituției de cultură, ei fiind chemați, pe rând, de profesorul diriginte.

Absolvenții le-au dăruit profesoarelor diriginte câte un trandafir, le-au transmis cuvinte de bun rămas, unii dintre ei, și câte un mic cadou. În cadrul festivității au fost premiați cu câte o carte, elevii cu cele mai mari medii, care au obținut premii și mențiuni. Toți au primit diplome de absolvire și felicitările dascălilor.

În timpul premierii, rudele prietenii și apropiații absolvenților, puteau urmări un scurt filmuleț, reprezentativ pentru fiecare clasă, rulat cu ajutorul unui videoproiector.

Claudia Florina Leba din clasa a XII-a B este șefa Promoției 2015, ea terminând cei patru ani de studiu cu media 9,81.

Absolvenții intră în febra examenului de Bacalaureat

Elevii clasei a XII-a şi absolvenţii din promoţiile anterioare se pot înscrie, în această săptămână, de luni până vineri, la examenul de bacalaureat. Cursurile la clasele a XII-a şi a XIII-a se vor încheia în 29 mai.

Probele scrise de la bacalaureat vor fi susţinute în 29 iunie la limba şi literatura română şi în 30 iunie la limba şi literatura maternă. Testarea va continua în 1 iulie cu proba obligatorie a profilului, respectiv matematică, pentru absolvenţii profilului real, şi istorie, pentru cei de la uman. Proba la alegere a profilului și specializării este programată în 3 iulie. Rezultatele vor fi afișate în 6 iulie, potrivit calendarului publicat de M.E.C.S.

[nggallery id=537]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea