Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Peretele exterior al unui imobil din zona gării din Alba Iulia, dărâmat pentru siguranța pietonilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Materialul de construcție, de la ultimul nivel, din componența peretelui exterior al unui imobil cu cinci etaje lăsat neterminat, în zona gării din Alba Iulia, a fost dărâmat, marți, de pompieri pentru siguranța pietonilor.

imobil neterminat01

”Detașamentul Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție de la o clădire în municipiul Alba Iulia”,  a transmis ISU Alba.

Bucățile de BCA din care era format peretele exterior ar fi putut să cadă, fiind într-o stare avansată de degradare, iar intervenția ISU s-a realizat pentru preîntâmpinarea oricărui incident.

Construcția imobilului, începută cu mulți ani în urmă, și lăsată neterminată ar fi avut ca destinație finală un hotel, fiind deținută de afaceristul Gelu Iancu. Lucrările la clădire s-au sistat în urmă cu mulți ani, iar spațiile au devenit loc de odihnă pentru boschetari.

Autoritățile au fost semnalate prin apel telefonic la numărul 112 după ce un trecător a sesizat că bucățile de BCA erau mult ieșite în exterior, iar clădirea se află la o distanță relativ redusă de trotuar și partea carosabilă.

Intervenția ISU s-a realizat fără probleme. Pompierii, ajutați de cârlige, au tras spre interior elementele de construcție, iar, după cum se poate vedea și în filmarea de mai jos, puțin material a ajuns la nivelul solului.

Perimetrul a fost securizat.

YouTube video

[nggallery id=2453]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea