Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Noul subprefect al județului Alba, Monica Popescu, învestită oficial în funcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noul subprefect al județului Alba, Monica Popescu, a fost învestită oficial în funcție vineri, 17 martie, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc cu începere de la ora 17.00, la sediul Instituției Prefectului Alba.

Subprefectul a depus jurământul în prezența directorului general al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Gheorghe, a prefectului de Alba, Maria Mihaela Albu, președintelui ALDE Alba Ioan Lazăr, președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu și a reprezentanților instituțiilor deconcentrate.

Monica Popescu a fost numită în respectiva funcție în urmă cu o zi, prin hotărâre de Guvern.

Monica Popescu are 40 de ani, este membru ALDE, și a lucrat, până la preluarea funcției de subprefect, în cadrul Primăriei Alba Iulia din noiembrie 2016, fiind consilier principal la compartimentul Urbanism și amenajarea teritoriului, iar anterior a profesat în sistemul privat.

Ea este absolventă a Facultății de Geologie, din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și a Universității de Topografie din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Monica Popescu este soția consilierului local al municipiului Alba Iulia Marius Popescu. Ea s-a înscris în Partidul Liberal Reformator, imediat după înființarea acestuia.

Din septembrie 2016 până în prezent, funcția de subprefect al județului Alba a fost ocupată de Marius Zinca.

[nggallery id=3595]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea