Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Magazinul Selgros din Alba Iulia, pregătit pentru deschidere! Un nou loc pentru cumpărături, din 30 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Selgros deschide magazinul din Alba Iulia, vineri, 30 septembrie. Acesta are o suprafață de vânzare de  de 4.000 de metri pătrați, fiind unul de mici dimensiuni, față de cei 10.000 mp cât înregistrează spațiul magazinelor standard Selgros.

selgros-alba-iulia01Magazinul Selgros din Alba Iulia se află pe Bulevardul Revoluției, aproape de Dedeman.

Sortimentul de mărfuri alimentare va fi același cu care clienții Selgros sunt obișnuiți, iar domeniul articolelor nealimentare, deși mai restrâns, va reprezenta o sinteză reprezentativă, pentru toate gusturile, a gamei largi de produse din formatul magazinului clasic. Lucrările la acest supermarket au început acum aproape un an.

Numai cine are legitimație Selgros poate achiziționa produse, astfel reprezentanții acestuia au deschis un ghișeu pentru emiterea acestor documente.

Selgros face parte din reteaua cash&carry și comerț en-gros Transgourmet Holding, unul dintre cele mai mari grupuri care activează în acest domeniu. Printre tarile în care acesta are operatiuni se numara si Rusia, Franta si Polonia. În România are o reţea de 19 magazine, situate în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Concurentul direct al Selgros este lanţul german Metro Cash&Carry, controlat de grupul german Metro.

Selgros a reluat procesul de expansiune a retelei de magazine dupa ce in 2016 a deschis o unitate comerciala la Targu Mures intr-un format similar cu cel de la Alba Iulia. Conform reprezentantilor Selgros, cresterea vanzarilor a determinat reluarea expansiunii retailerului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea