Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO-VIDEO: Imagini aeriene cu nodul rutier de la Turda și loturile 3 și 4 ale autostrăzii A10, pe care se va putea circula la sfârșitul anului. Cum arată la începutul lunii august

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Pro Infrastructura a publicat noi imagini video cu Autostrada A10, în zona nodului rutier de la Turda, cel mai spectaculos din România, care conectează viitoarea autostradă A10  Sebeș Turda cu A3  și DN1.

De asemenea, alte fotografii postate prezintă situația lucrărilor de pe loturile 3 și 4 ale autostrăzii A10, pe care, cel mai probabil, se va putea circula la finalul lunii octombrie.

”Într-o seară fierbinte de sâmbătă, ne face plăcere să vă prezentăm câteva fotografii aeriene superbe de pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructori Tirrena Scavi, respectiv Porr. Aceste două loturi au toate șansele să fie gata în acest an la finalul lunii octombrie”, scrie Asociația Pro Infrastructura.

Într-o vizită neanunțată pe Autostrada Sebeș Turda la finele lunii iulie, Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc declara: ”Mă bucur că lucrările pe Loturile 3 si 4 ale Autostrăzii sunt în grafic, iar constructorii ne-au asigurat că vor fi date în folosință la finele acestui an”.

Menit pentru a face legătura dintre autostrăzile Sebeș – Turda(A10) și tronsonul Turda – Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3), dar și cu Drumul Național 1, nodul rutier de la Turda va avea șase bretele. Cele ce vor face legătura cu A3 vor avea câte două benzi, iar cele ce vor lega A10 de DN1 vor avea câte o singură bandă.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi. 

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

[nggallery id=4424]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea