Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO/ VIDEO: Holograf a umplut Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Mii de oameni au cântat alături de membrii formaţiei

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concert Holograf in Piata Cetatii11Celebra trupă Holograf a concertat astăzi, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, în prezenţa a peste 2.000 de persoane. Spectacolul a început de la ora 19.30 când, în deschidere au cântat formaţiile Zadar, Bohemian Groove şi Poarta 3, iar de la ora 21.00 trupa Holograf a întreţinut atmosfera timp de două ore.

Dan Bitman a reuşit să cucerească în scurt timp publicul prezent în Piaţa Cetăţii, care a cântat timp de două ore alături de membrii formaţiei. Cu celebrele piese romantice „Daca noi ne iubim”, „Fără ea”, „Vine o zi”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Ţi-am dat un inel”, dar şi cu piese mai ritmate „Primăvara începe cu tine” sau „Cât de departe”, membrii formaţiei au animat atmosfera şi putem spune că s-au simţit foarte bine la Alba Iulia.

La jumătatea concertului, trupa Holograf şi publicul prezent la eveniment au ţinut un moment de reculegere, pentru victimele din Muntenegru, în care au murit 18 turişti români, într-un accident rutier, petrecut recent. 

Concertele trupelor trebuiau să aibă loc sâmbătă seara, în cadrul Festivalului Cetăţilor Dacice de la Cricău, însă, din cauza vremii nefavorabile (a unei furtuni izbucnite brusc), acestea au fost reprogramate pentru vineri, 28 iunie, la Alba Iulia. Reprogramarea spectacolului a coincis cu prima zi a Festivalului Roman Apulum, care va ţine până duminică, 30 iunie, la Alba Iulia.

Mai multe poze de la concert pot fi văzute pe pagina de Facebook a Ziarului Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea